Teemme työtä asiakkaamme ja paikallisen hyvinvoinnin eteen

Saat sopivimmat tilat yrityksellesi ja itsellesi.

Kirsi-Kiinteistöt on kiinteistösijoitusyhtiö, joka on perustettu vuonna 2003. Taipalsaarella kotipaikkaansa pitävän osakeyhtiön pääasiallinen toimiala on kiinteistöhallinto. Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa Jari Koskimies.

Jo yli 20 vuotta asiakkaitaan palvelleella Kirsi-Kiinteistöillä on tarjota Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Itä-Suomen alueella monenkokoisia ja -näköisiä tiloja. Niistä löytää sopivimman jokainen, joka etsii hyväkuntoista ja asiallisesti hoidettua vuokratilaa yritykselleen tai itselleen.

Kirsi-Kiinteistöt hallinnoi Lappeenrannassa lukuisia tunnettuja tiloja, kuten Hankkija-kiinteistöä, Atoy- ja InCar-autokorjaamoa, Caverionin tiloja ja Rakuunanmäellä kohoavaa vanhaa kasarmia, jossa on useita eri vuokralaisia mm. MetsäGroup. Rakuunanmäeltä löytyy myös toinen kohde, vanha ruokala, johon on saneerattu tilat insinööritoimisto Granlundille. Imatralla on puolestaan tarjolla runsaasti vuokra-asuntoja, ja näitä löytyy myös Kotkasta.

Etsimme uusia kohteita

Kirsi-Kiinteistöt haluaa monipuolistaa jatkuvasti vuokratilojen tarjontaansa ja siksi olemme kiinnostuneita ostamaan uusia kohteita etenkin Etelä-Karjalan ja Itä-Suomen alueelta. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kohde, jonka haluaisit myydä.

Me saamme kiinteistöt kukoistamaan

Kirsi-Kiinteistöillä on reilusti kokemusta kiinteistöjen kehittämisestä. Se on antanut meille näkemyksen, miten tiloista saadaan teille sopivat. Kehitystyömme myötä tilat täyttävät tarkoituksensa parhaalla mahdollisella tavalla vuokralaisten käytössä.

Toteutamme asiakkaidemme toiveet

Kiinteistöjen ohella kehitämme myös asiakassuhteitamme. Se tarkoittaa, että kuuntelemme herkällä korvalla, mitä vuokralaisemme kaipaavat. Tämän jälkeen teemme tarvittavat toimet, että tilat vastaavat varmasti asiakkaidemme tarpeita.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä yhteydenotto.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.